Vernissage: Avvaktan med Emma Jelk

Emma får blommor av Anna

Utställningen Avvaktan med otroligt talangfulla Emma Jelk gick av stapeln förra helgen på Svärtan. Över 100 besökare hade utställningen totalt, så det var en väldigt lyckad tillställning. Stort tack till Emma, och insatserna av hela styrelsen för Kreativa Feminister.

Emma och styrelseledamot Sofie höll ett inspirerande konstnärssamtal.


Nu i helgen väntar nästa konstutställning, med konstnären Malin Gebre-Medhin! På lördag 3/12 är det vernissage kl. 16-20-30 på Galleri Svärtan. Och inte nog med, Local Femmes julmarknad på UKK är på söndag, och där finns Kreativa Feminister representerade vid ett bord. Kom och prata med oss som står där!

Utanför Galleri Svärtan
Utanför Galleri Svärtan

Fotograf: Emil

Bildredigering & text: Jonna Nöjd

En reaktion på “Vernissage: Avvaktan med Emma Jelk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *