Projekt

Studiecirklar

För att delta på våra cirklar behöver du vara medlem i Kreativa Feminister Uppsala. Medlemskapet är kostnadsfritt och föreningen är öppen för kvinnor, ickebinära och transpersoner över 13 år. Att bli medlem tar bara någon minut, klicka här om du registrera dig. När du fått ditt välkomstmail kan du börja delta i våra cirklar. Vi hoppas att du kommer att trivas!

Ritcirkel
Längtar du också efter lugn och ro att rita och måla? Har du svårt att komma igång, blir du förlamad av prestationsångest? I denna cirkel träffas vi i ABF:s lokaler för att rita, skriva och fika! Du kan vara total nybörjare eller proffs, ha ett långsiktigt projekt eller bara skissa – det viktiga är att vi ses, utbyter tips och framför allt: ritar. Ibland har vi lättare ritövningar för den som vill, i övrigt tar var och en med egna projekt och redskap.
Anmäl dig här

Spelcirkel
Vill du spela med andra? Vill du prata om spel ur ett feministisk perspektiv? Vill du ha ett tryggt rum att spela i?
Anmälan öppnar snart!


Projekt

Webbshop
Vill du sälja produkter via vår webbshop? Maila pr@kreativafeminister.se

12 sekler, 12 kvinnor
En pod som ger dig en översikt över världshistorien samtidigt som du får ta del av berömda och bortglömda kvinnors liv. Vill du delta i producent-arbetet? Maila pr@kreativafeminister.se 

Kreativa Feministers Julmarknad 2019
Vi vill att förra årets succé ska bli en årlig tradition i Uppsala! Information kommer löpande från och med hösten 2019.