Konstklubben

KONSTKLUBBEN

Gillar du att titta på konst men tycker det är tråkigt att gå själv? Vill du ha någon att prata och diskutera konstupplevelser med? Kreativa Feminister lanserar nu Konstklubben!

Konstklubben kommer gå på ett antal utställningar i Uppsala under hösten. Planen är att i den mån det är möjligt boka visningar/guidningar. Efter utställningen kommer vi ha en diskussion på det tema som tas upp i utställningen, gärna över en kopp kaffe eller annan valfri dryck.

Antalet platser i konstklubben är begränsat, och det kommer vara först till kvarn. Anmälan sker endast på Kreativa Feministers hemsida genom ansökningsformuläret längre ner på denna sida. Det kommer vara ett begränsat antal platser så det är viktigt att du som anmäler dig har möjlighet att gå på tillfällena som presenteras under hösten. Tillfällena kommer vara både på helger och vardagskvällar.

Anmälan är gratis, men medlemskap i föreningen krävs.

Vi strävar efter att i möjlig mån besöka platser med gratis inträde, men ibland kan det krävas inträde och det får man själv stå för. Föreningen har en liten fond som har möjlighet att bidra ekonomiskt om detta är ett hinder för deltagande. Hör i så fall av dig till föreningens mail på kontakt@kreativafeminister.se så löser vi det.

Specificera gärna i anmälan om du behöver någon form av tillgänglighetsanpassning eller har ett funktionhinder (synligt eller inte) som vi kan behöva veta om och anpassa oss till.

Om du känner att du gärna skulle vara ledare för en konstklubb med samma upplägg som nedan, hör av dig till oss! Det går givetvis bra att ha ett helt annat upplägg. Det som krävs av dig som ledare är att organisera träffarna, bestämma tid och plats samt i den mån som behövs prata med museer och gallerier för att ordna visningar. Givetvis krävs även samordning med gruppen och lite admin, tex att fylla i närvarolista. Maila till kontakt@kreativafeminister.se!

Vi kommer bland annat besöka Tuija Lindströms utställning Stykjärnsprofessorn på Bror Hjorts Hus och Anna Sjödahls utställning på Uppsala konstmuseum.

De första datumen är 22 augusti klockan 13:00 på Uppsala konstmuseum.

Det andra fastställda datumet är 12 september klockan 13:00 på Bror Hjorts Hus

PLATSERNA ÄR NU FULLA! Tack alla som har ansökt, vi återkommer till er.