(Saknar rubrik)

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Filmskådespeleri steg 2 med Elin Hilläng

augusti 25 @ 18:00 - augusti 27 @ 18:00

Mer info och anmälan : https://www.kurser.se/utbildning/elin-hillang-studios/skadespelerikurs-filmskadespeleri-steg-2-1754055

Är du yrkesverksam filmskådespelare eller en skådespelare som är på väg att ta klivet ut i karriären? Vill du i en trygg miljö ha coachning av en lärare som ser vilka detaljer i ditt skådespeleri som kan vässas?

Under den här kursen kommer du självständigt förbereda scener som du sedan kommer att få feedback på. Kursen efterliknar en filminspelningsplats och förarbetet efterliknar det jobb du som filmskådespelare behöver göra för att förbereda dig inför en roll.

Scenerna filmas och du får behålla allt inspelat material. Materialet kan du behålla för dig själv eller använda t.ex. i en showreel när du söker skådespelarjobb eller dela på sociala medier för att visa regissörer och rollsättare vad du gör och vad du kan.

Upplägg

Tider

  • Fredag kl. 18.00-21.00.
  • Lördag kl. 10.00-18.00
  • Söndag kl. 10.00-18.00

Plats

Galleri Svärtan (Svartbäcksgatan 50H, Uppsala

Kursledare
Elin Hilläng Studios drivs av Elin Hilläng. Elin är utbildad skådespelare vid The New York Conservatory for Dramatic Arts i New York och har även jobbat som skådespelare i New York.

Hon har jobbat med både film och teater. Som kursledare drivs hon av att se eleverna utvecklas och av att guida dem till att hitta ”sanningen i skådespeleriet”.

 

Detaljer

Start:
augusti 25 @ 18:00
Slutar:
augusti 27 @ 18:00
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, ,

Arrangör

Elin Hilläng Studios
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Galleri Svärtan
Svartbäcksgatan 50
Uppsala, Uppsala 753 33 Sverige
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *